Výzva – Makabiáda: Maccabiah Games 2013

Makabiáda: Maccabiah Games 2013

Jednou za čtyři roky se v Izraeli koná světová Makabiáda – The Maccabiah Games. Ta první se konala již v roce 1932 a tradice (s pauzou během 2. světové války a několik let po ní) trvá dodnes.  Nejbližší se bude konat 18. – 30. července 2013. Bude dosud největší ze všech a chceme na ni vyslat delegaci z České republiky.

Sportovci, trenéři, sponzoři, hlaste se

Přihlašovací proces je stále otevřen. Soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích – Junior (do 18 let) / Open (do 35 let) / Master (nad 35 let) / Paraolympic. Momentálně platný seznam sportů v kategorii Open mimo jiné zahrnuje: badminton, basketbal, cyklistiku, džudo, fotbal, futsal, gymnastiku, golf, házenou, hokej (pozemní a překvapivě i lední), karate, kriket, lukostřelbu, plavání, plážový volejbal, půlmaraton, squash, stolní tenis, střelbu, šach, šerm, tenis, triatlon, veslování nebo vodní pólo.

Pokud některý z těchto sportů aktivně děláte, jste židovského původu nebo máte právo návratu a zároveň máte seriózní zájem reprezentovat Českou republiku na světové Makabiádě v Izraeli (18. – 30. července 2013), navštivte  www.hakoach.cz , kde se můžete zaregistrovat, nebo nám prosím napište na info@hakoach.cz.

Pokud byste měli zájem delegaci podpořit materiálně, hmotně nebo i odborně, hlaste se prosím, buď prostřednictvím www.hakoach.cz , nebo také na info@hakoach.cz.

Děkujeme!

Informace na www.hakoach.cz budeme průběžně doplňovat.

Více info: www.maccabiah.com

Rubrika Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Výzva – Makabiáda: Maccabiah Games 2013

Možnost přidávání komentářů byla zrušena.