HOLIDAY WORLD + PAMÁTKY-MUZEA-ŘEMESLA

Ve dnech 21. – 24. února 2019 se bude konat již 28. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu  HOLIDAY WORLD v areálu holešovického Výstaviště v Praze. Jde o nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. I v roce 2019 se na veletrhu představí téměř celý svět. Chybět nebudou národní turistické centrály tradičních evropských zemí i vzdálených destinací, jako Ameriky, Asie nebo Afriky. Na turistické zážitky budou lákat regiony České republiky, aktuální nabídku zájezdů do celého světa nabídnou desítky cestovních kanceláří a agentur.

Novinkou veletrhu HOLIDAY WORLD 2019 je spojení s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA, který představí nejzajímavější památkové objekty České republiky včetně církevních památek. Záštitu nad touto výstavou převzalo Ministerstvo kultury ČR. V rámci propojení těchto dvou veletrhů tak dojde k logické synergii mezi památkami a cestovním ruchem – spojení památek a turistiky.

Veletrh HOLIDAY WORLD bude opět rozdělen na dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek) a dny, které budou patřit veřejnosti laické (sobota a neděle).

Na veletrhu představí obnovené památky i Federace židovských obcí v ČR a Židovská obec v Praze.

Veletrh PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA 2019  

Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD

Rubrika Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem HOLIDAY WORLD + PAMÁTKY-MUZEA-ŘEMESLA

Možnost přidávání komentářů byla zrušena.