Letní programy pro děti a mládež při FŽO

Machanejnu

Letního tábora Machanejnu se v termínu od 14. do 21. srpna zúčastnilo padesát čtyři táborníků a praktikantů za doprovodu deseti madrichů, společně jsme navštívili táboriště Kovářka v malebné krajině Jižních Čech. Téma tábora „Putování pouští“ posloužilo zkušeným madrichim a praktikantům z projektu Hadracha jako inspirace pro tvorbu vzdělávacích peulot a poutavých programů. V roce 2023 se na Vás budeme těšit ve větším počtu v novém tábořišti.

Szarvas

Tábor Szarvas přivítal po dvouleté pauze dvacet dva účastníků z českých komunit ve věku 7-18 let a tři zkušené madrichim z projektu Hadracha. Účastníci se letos mohli těšit nejen na tradiční táborový program ale i na krásně zrekonstruované tábořiště se spoustou nových aktivit a lokací.

Příměstské tábory

Příměstských táborů pod hlavičkou FŽO se letos zúčastnilo dvacet tři dětí ve věku 7-12 let. Madrichim z programu Hadracha připravili program pro děti v Praze a Olomouci a zavítali také již tradičně do Brna, kde se připojili k příměstskému táboru ŽOB.

Léto 2022 jsme uzavřeli feedbackem na společném semináři v Krchlebech, kde jsme se jako tým společně ohlédli za minulým rokem a začali plánovat tábory na nadcházející léto, které jak doufáme, budou ještě větší a zábavnější.

Programy pro děti a mládež při FŽO se konají za finanční podpory MŠMT, MHMP, NFOH, ŽOP a JDC.

Rubrika Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Letní programy pro děti a mládež při FŽO

Možnost přidávání komentářů byla zrušena.